سیستمهای کنترل، نظارت و ابزار دقیق

        سیستمهای کنترل و نظارت

 

   به طور روز افزون، تجهیزات ابزار دقیق و کنترل و نظارت در صنایع تولیدی مختلف بکار گرفته می شود تا پروسه تولید و سیستمهای نظارتی و IT مرتبط به آن، از ثبات عملکرد، پایداری و امنیت بیشتری برخوردار گردند. اما ثبات و امنیت خود این سیستمها منوط به برخورداری از سیستم تغذیه ای مطمئن و پایدار است. نوع بار در سیستمهای مدرن پیچیده بوده و نیازمند سیستم تغذیه متناسب با خود است. انتخاب سیستم UPS متناسب با بارهای حساس از اهمیت بسیاری برخوردار است تا ایمنی و بهره وری لازم را در پروسه تولید و صنعت، تضمین کند، ضمن آنکه حفاظت و عملکرد خود سیستم تغذیه UPS نیز در نظر گرفته شود. اجزای اصلی تغذیه UPS برای سیستمهای کنترل و نظارت و ابزار دقیق بدین شرح است:

  1. تجهیزات UPS
  2. واحد توزیع و انشعاب (تابلو برق) PDU
  3. بانک باطری
  4. سیستم کنترل و نظارت

   با توجه به نوع بار مصرفی، بارهای حساس در صنایع و سیستمهای مدرن تولید به دسته های زیر تقسیم می شوند:

  1. ابزار دقیق: مانند ماشینهای SMT (مونتاز برد) و ماشینهای بسته بندی قطعات الکترونیکی
  2. سیستم های مدیریت پردازش (Process): مانند سیستمهای DCS-Distributed Control System و PLC
  3. سیستمهای IT: مانند ERP و PLM

   ATS که یک سویچ انتقال اتوماتیک است، انرژی برق شهر یا ژنراتور را به PDU واحد توزیع قدرت می رساند و امکان انتخاب برق ورودی سیستم را بنا به شرایط و نیاز کاربر فراهم می کند. بطور کلی، توصیه می شود متقاضیان سیستمهای تغذیه UPS، بارهای صنعتی خود را از بارهای سیستمهای IT پروسه تولید و بخش اداری، مجزا نگه دارند و تجهیزات ابزار دقیق توسط سیستم UPS موازی (Redundant) تغذیه شوند. 

   با لحاظ حالات و شرایط مختلف، سیستم IT هر مجموعه می تواند با UPS تجهیزات ابزار دقیق و نظارت دیگر تغذیه شود و یا خود دارای UPS مجزا باشد. همانند تجهیزات کامپیوتری و شبکه، بارهای مصرفی این دسته از صنایع نیز روز به روز توسعه و تنوع می یابد و انتخاب سیستمهای UPS ماژولار توسعه پذیر در آنها مزیت بسیار مهمی به حساب می آید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =